Dnevni koruzni labirint Krtina

Podnevi lahko obiščete Koruzni labirint Krtina v poletnih mesecih vsak dan od odprtja od ponedeljka do nedelje. V septembru in oktobru se urnik spreminja.  Plačilo je možno samo z bančno kartico.

Priporočamo vam, da poleti s seboj prinesete kakšno pokrivalo, mi pa smo poskrbeli za vaše ugodje in varnost.

Ob prihodu v Koruzni labirint Krtina parkirate avtomobil na parkirišču tik zraven labirinta. Parkirišče omogoča cca.50 parkirnih mest. Lahko pa nas seveda obiščete tudi peš ali s kolesom ali motornim kolesom … Pri hišici na vhodu kupite vstopnice, prav tako ponujamo  hladne brezalkoholne pijače, poskrbljeno je za sanitarije, ki so nameščene ob vhodu v labirint in za Wi-fi povezavo.

  • Dva vhoda
  • Dva izhoda
  • Most v sredini koruznega labirinta za orientacijo
  • Koruzni bar
  • Brezplačno parkiranje za 50 avtomobilov
  • Sanitarije
  • Wi-fi
  • Plačilo je možno samo z bančno kartico. Hvala!
koruzni-labirint
koruzni labirint Krtina Tangram

Nato se odpravite proti naši hiški za prodajo kart. Tam kupite vstopnico in dobite zemljevid. Za vas smo naredili 2 vhoda in izhoda, tako, da si sami izberete točko vstopa/izstopa. In tako se dogodivščina prične! Z zemljevidom se odpravite v koruzni labirint. Z le-tem se orientirate po labirintu. Vanj so vrisane poti, označene so zabavno poučne točke in geslo z manjkajočimi črkami. Cilj dogodivščine je poiskati vse točke v koruznem labirintu in izpolniti geslo. Vsaka točka ima svojo številko in črko. Ko najdete točko vpišete črko, ki je napisana na tabli  v manjkajoče polje gesla.

Zemljevid lahko odnesete s seboj, za spomin na obisk v Koruznem labirintu Krtina. Če želite sodelovati v nagradni igri, pa samo slikajte pravilno izpolnjeno geslo in nam pošljite fotografijo na naš E-naslov: krtina@koruznilabirint.si.

Nagrada je dnevni izlet v Gardaland za 4 osebe. Nagrajenec bo izžreban ob zaprtju labirinta jeseni.

Želimo vam obilo zabave!

koruzni-labirint-krtina-nocni2

Nočni poletni koruzni labirint Krtina

V poletnih nočeh lahko obiščete Koruzni labirint Krtina tudi vsak petek  od odprtja naprej v juliju in avgustu in sicer od 21. ure vse do polnoči.

S seboj prinesite kakšno svetilo: naglavno lučko, ročno baterijsko svetilko ali pa si osvetlite pot s svetilko na telefonu. Mi pa smo poskrbeli za manjša presenečenja.

Naj se nočna dogodivščina prične!

koruzni labirint krtina teambuilding

Team building v koruznem labirintu Krtina

V Koruzni labirint Krtina vabimo tudi vsa podjetja za uspešnejše sodelovanje zaposlenih. Koruzni labirint ponuja veliko skupinskih izzivov in skupinskega delovanja. Lahko obiščete naš dnevni labirint ali pa se odločite za obisk nočnega labirinta. Za vse dodatne informacije nam prosim pišite na naš E-naslov: krtina@koruznilabirint.si.

Veliko zabave pri grajenju vašega Team-a!

krompirjeve počitnice v koruznem labirintu krtina

Noči čarovnic v koruznem labirintu Krtina - Halloweek

Ideja za izlet v času krompirjevih počitnic – Teden Noči čarovnic v labirintu

Zadnji teden v oktobru, bo koruzni labirint Krtina odet v tematiko Noči čarovnic (Halloween). Poimenovali smo ga Halloweek. Zraven vseh zabavno poučnih točk čakajo še čarovnice, okostnjaki, duhovi, umetniško oblikovane buče in še marsikaj zabavnega in strašljivega. Obiščete nas lahko od 10. ure dalje in vse do 21. ure zvečer. Tako dnevni kot nočni obisk je primeren za vse starosti. Preplašili in nasmejali vas bomo bomo na strašno duhovit način. Z 31.10. tako končujemo sezono, ko bomo tudi objavili nagrajenca naše nagradne igre. Vabljeni v koruzni labirint Krtina in naj se dogodivščina prične.