Koruzni labirint

Naš Koruzni labirint Krtina lahko v poletnih mesecih obiščete vsak dan od odprtja od ponedeljka do nedelje. V septembru in oktobru se urnik spreminja. Spremljajte odpiralni čas.

OTVORITEV Koruznega Oceana 2024 bo v petek 19.7.2024. Vabljeni!

Zadnji teden meseca oktobra pa z nami praznujte še Noč čarovnic, ko na strašno duhovit način zaključimo sezono.

Plačilo je priporočljivo z bančno kartico zaradi lažjega poslovanja.

Ob prihodu v Koruzni labirint Krtina parkirate avtomobil na parkirišču tik zraven labirinta. Parkirišče omogoča cca.50 parkirnih mest. Lahko pa nas seveda obiščete tudi peš ali s kolesom ali motornim kolesom …

Priporočamo vam, da poleti s seboj prinesete kakšno pokrivalo, mi pa poskrbimo za zabavo.

Koruzni labirint Krtina ima:

  • Dva vhoda
  • Dva izhoda
  • Most v sredini koruznega labirinta za orientacijo
  • Koruzni bar, kjer nudimo brezalkoholne osvežilne pijače
Koruza labirint in vhod
  • Brezplačno parkiranje za 50 avtomobilov
  • Sanitarije
  • Wi-fi
  • Plačilo je priporočljivo z bančno kartico.
koruza labirint in točka z miselno igro

Nato se odpravite proti naši hiški za prodajo kart. Pri hišici na vhodu kupite vstopnice, prejmete zemljevid, pisalo in vsa navodila. Prav tako ponujamo  hladne brezalkoholne pijače, poskrbljeno je za sanitarije, ki so nameščene ob vhodu v labirint in Wi-fi povezavo. Za vas smo naredili 2 vhoda in izhoda, tako, da si sami izberete točko vstopa/izstopa. In tako se dogodivščina prične! Z zemljevidom se odpravite  v koruzni labirint. Z le-tem se orientirate po labirintu. Vanj so vrisane vse poti, označenih je 15 zabavno poučnih točk in geslo z manjkajočimi črkami. Cilj dogodivščine je poiskati vse točke v koruznem labirintu in izpolniti geslo. Vsaka točka ima svojo številko in črko. Ko najdete točko vpišete črko, ki je napisana na tabli  v manjkajoče polje gesla. Dodaten izziv je poiskati neoznačene, skrite točke.

Zemljevid lahko odnesete s seboj, za spomin na obisk v Koruznem labirintu Krtina. Če želite sodelovati v nagradni igri, pa samo slikajte pravilno izpolnjeno geslo in nam pošljite fotografijo na naš E-naslov: krtina@koruznilabirint.si.

Nagrada je dnevni izlet v Gardaland za 4 osebe. Nagrajenec/nagrajenka bo izžreban ob zaprtju našega koruznega labirinta.

Želimo vam obilo zabave!

Koruzni labirint Krtina

Praznovanje rojstnega dne v koruznem labirintu Krtina

Pridite in se nam pridružite v našem labirintu polnem dogodivščin, kjer bo vašim slavljencem zagotovljena zabava, učenje in razvijanje njihovih spretnosti.

Naš labirint je zasnovan tako, da otroci samostojno iščejo prave poti, se preizkušajo v reševanju različnih nalog in premagujejo različne izzive. Ta interaktivni pristop spodbuja njihovo ustvarjalnost, logično razmišljanje ter timsko delo, medtem ko se hkrati imenitno zabavajo. Otroci se razdelijo v skupine. Vsaka skupina prejme zemljevid in pisalo za reševanje nalog. Dogodivščina traja cca. 1,5 – 2h.

Slavljenci imajo brezplačen vstop, ostali spremljevalci pa 10% popust. Pri nas lahko kupite brezalkoholne pijače ali pa s seboj prinesete svojo hrano in pijačo in se pogostite v našem koruznem baru.
Praznovanje rojstnega dne v koruznem labirintu ni potrebno predhodno najaviti.
Naj se zabava prične!

koruzni labirint krtina teambuilding

Team building v koruznem labirintu Krtina

V Koruzni labirint Krtina vabimo tudi vsa podjetja za uspešnejše sodelovanje zaposlenih. Koruzni labirint ponuja veliko skupinskih izzivov in skupinskega delovanja. Za vse dodatne informacije nam prosim pišite na naš E-naslov: krtina@koruznilabirint.si.

Veliko zabave pri grajenju vašega Team-a!

krompirjeve počitnice v koruznem labirintu krtina

Noč čarovnic v koruznem labirintu Krtina

Teden Noč čarovnic v labirintu

Zadnji teden v oktobru, bo koruzni labirint Krtina odet v tematiko Noči čarovnic. Poimenovali smo ga Halloweek. Zraven vseh zabavno poučnih točk čakajo še čarovnice, okostnjaki, duhovi, umetniško oblikovane buče in še marsikaj zabavnega in strašljivega. Obiščete nas lahko od 10. ure dalje in vse do 21. ure zvečer. Tako dnevni kot nočni obisk je primeren za vse starosti. Preplašili in nasmejali vas bomo bomo na strašno duhovit način. Z 31.10. zaključujemo našo vsakoletno sezono.

 

 ODPIRALNI ČAS     CENIK    OBISK LABIRINTA     LOKACIJA     NOVICE     O NAS     GALERIJA     KONTAKT     DARILNA KARTICA