Dnevni koruzni labirint Krtina

Podnevi lahko obiščete Koruzni labirint Krtina v poletnih mesecih vsak dan od odprtja od ponedeljka do nedelje. V septembru in oktobru se urnik spreminja.  Plačilo je možno samo z bančno kartico.

Priporočamo vam, da poleti s seboj prinesete pijačo in kakšno pokrivalo, mi pa smo poskrbeli za vaše ugodje in varnost.

Ob prihodu v Koruzni labirint Krtina parkirate avtomobil na parkirišču tik zraven labirinta. Parkirišče omogoča cca.50 parkirnih mest. Lahko pa nas seveda obiščete tudi peš ali s kolesom ali motornim kolesom … Prav tako je poskrbljeno za sanitarije, ki so nameščene ob vhodu v labirint in za Wi-fi povezavo.

  • Dva vhoda
  • Dva izhoda
  • Most v sredini koruznega labirinta za orientacijo
  • Parkiranje za 50 avtomobilov
  • Sanitarije
  • Wi-fi
  • Plačilo je možno samo z bančno kartico. Hvala!
koruzni-labirint
koruzni labirint Krtina Tangram

Nato se odpravite proti naši hiški za prodajo kart. Tam kupite vstopnico in dobite zemljevid. Pred vstopom/izstopom vas naprošamo, da si razkužite roke. Za vas smo naredili 2 vhoda in izhoda, tako, da si sami izberete točko vstopa/izstopa. Naj se dogodivščina prične! Z zemljevidom se odpravite v koruzni labirint. Z le-tem se orientirate po labirintu. Vanj so vrisane poti, ki so zaradi ukrepov za preprečevanje Covid 19  širše, označenih je 14 točk in geslo z manjkajočimi črkami. Cilj dogodivščine je poiskati vse točke v koruznem labirintu in izpolniti geslo. Vsaka točka ima svojo številko in črko. Ko najdete točko vpišete črko, ki je napisana na tabli  v manjkajoče polje gesla.

Zemljevid lahko odnesete s seboj, za spomin na obisk v Koruznem labirintu Krtina. Če želite sodelovati v nagradni igri, pa samo slikajte pravilno izpolnjeno geslo in nam pošljite fotografijo na naš E-naslov: krtina@koruznilabirint.si.

Nagrajenec bo izžreban ob zaprtju labirinta jeseni. Nagrada je izlet v Gardaland za 4 osebe s turistično agencijo Sonček.

Še en namig: Nekje v koruznem labirintu se skriva » Nevidni človek«. Poiščite ga.

Želimo vam obilo zabave!

koruzni-labirint-krtina-nocni2

Nočni poletni koruzni labirint Krtina

Poleti lahko obiščete Koruzni labirint Krtina tudi ponoči vsako soboto od odprtja naprej in sicer od 21. ure vse do polnoči. V oktobru 2021 za Halloweek pa nas obiščite čez dan od 10:00 18:00 in ponoči od 18:00 do 21:00.

S seboj prinesite kakšno svetilo: naglavno lučko, ročno baterijsko svetilko ali pa si osvetlite pot s svetilko na telefonu.

Želimo vam obilo zabave!

krompirjeve počitnice v koruznem labirintu krtina

Noči čarovnic v koruznem labirintu Krtina - Halloweek

Ideja za izlet v času krompirjevih počitnic – Teden Noči čarovnic v labirintu

Zadnji teden v oktobru, od ponedeljka, 25.10.2021 do nedelje, 31.10.2021 bo koruzni labirint Krtina odet v tematiko Noči čarovnic (Halloween). Poimenovali smo ga Halloweek. Zraven vseh 14 zabavno poučnih točk čakajo še čarovnice, okostnjaki, duhovi, umetniško oblikovane buče in še marsikaj zabavnega in strašljivega. Obiščete nas lahko od 10 ure dalje in vse do 21 ure zvečer. Tako dnevni kot nočni obisk je primeren za vse starosti. Preplašili in nasmejali vas bomo bomo na strašno duhovit način. Z 31.10. tako končujemo letošnjo sezono, ko bomo tudi objavili nagrajenca naše nagradne igre. Nagrada je izlet v Gardaland za 4 osebe. Vabljeni v koruzni labirint Krtina in naj se dogodivščina prične.

koruzni labirint krtina teambuilding

Team building v koruznem labirintu Krtina

V Koruzni labirint Krtina vabimo tudi vsa podjetja za uspešnejše sodelovanje zaposlenih. Koruzni labirint ponuja veliko skupinskih izzivov in skupinskega delovanja. Lahko obiščete naš dnevni labirint ali pa se odločite za obisk nočnega labirinta. Za vse dodatne informacije nam prosim pišite na naš E-naslov: krtina@koruznilabirint.si.

Veliko zabave pri grajenju vašega Team-a!